Csapat‎ > ‎Tüskegomba raj‎ > ‎

Jaguár őrs

Őrsvezető: Kocsis Alex
Segéd ŐV: Téglás Levente

Tagok:
- Básthy Zalán
- Hunyadi Botond
- Kis Ádám
- Kis Nándor
- Palicska Ádám
- Pervai Gáspár
- Szakács Bence

Tagjaink voltak:
- Mercs Mihály
- Topor Márton
- Bencsik Dániel
- Fristáczky Erik
- Szalai Márton
- Dékány József

Az őrs 2008 októberében alakult. A kezdeti nehézségek után növekedett a létszám, ami kisebb változásokkal, de sok évig elég stabil volt. Néhányan sajnos iskolaváltás vagy egyéb okok miatt már nem tudtak őrsgyűlésekre járni, viszont vannak olyan tagok, akik a megalakulás után 5-7 évvel később csatlakoztak, de ugyanolyan elhivatott és lojális tagjai a Jaguár Őrsnek, mint az alapító atyák.
Sok remek pillanatot éltünk át együtt, de talán a legemlékezetesebbek, amikor megszületett az első táborban az őrsi csatakiáltás, amikor Lentiben 2 csatakiáltással köszönték meg a tábortűzi jelenetünket, amikor a '12-es KNT-ben az egész táborra el kellett mosogatnunk, vagy amikor néhány őrstag kevesebb mint egy napot tudott csak a táborban tölteni. Sok évig mi voltunk a csapatban a hiúz őrssel a "nagy fiúőrs" így kivettük a részünket a piszkos munkából is :-) De hát a cserkész ahol tud segít.
Mostanra néhányan maguk is vezetők, illetve a civilben egyetemi éveinket kezdtük meg, de a csapat életében, táborokban, rajportyákon továbbra is ott vagyunk.