Hírek

Híreinket hamarosan frissítjük

Toborzónap 2023


A toborzónap szeptember 30-án lesz, a cserkész otthonunkban a Bezsilla villában. Pontos cím: 2100 Gödöllő Cserkész köz 1.

A program, mivel aznap lesz Gödöllőn a Jótékonysági foci, ezáltal délután 15:00-tól fog kezdődni, hogy azok a gyerekek akik érintettek, ők is részt tudjanak venni.


Előző években, ez a program egynapos volt, de úgy gondoltuk, hogy most ennyi idő is elég. A program nagyjából 2.5-3 órás lesz, tehát körülbelül 18:00-ig fog tartani. Lesz az elején egy közös rész, ahol játszunk közösen a gyerekekkel, illetve aki esetleg később tud csatlakozni ő is tudjon, csatlakozni, aztán pedig a gyerekek kisebb őrsi gyűléseken fognak részt venni, ami alatt Marci és én egy szülői értekezletet fogunk tartani. Ehhez szeretnénk kérni, hogy hozzanak a kedves szülők naptárt, mivel az évközben előre már látható programokról is lesz egy kisebb rész. Bátran írjanak össze kérdéseket, amiket igyekszünk megválaszolni. 


A gyerekeknek hozni való: játszós ruha, órarend (az év közbeni őrsi foglalkozások időpontját megbeszélni), sok jókedv, nasi esetleg ha szükség van rá, kulacs.


Mi már rendkívül izgatottak vagyunk, reméljük 30-án találkozunk!

Bármi egyéb kérdésük, kérésük merül fel, bátran keressenek minket.


Üdvözlettel az új raj rajparancsnokai:


Rólik Péter

rajparancsnok

e-mail: rolikpeti5@gmail.com

Mozdonyfüstszagú pókhálósgomba raj

Móricz Marcell

rajparancsnok

e-mail: moricz.marcell@gmail.com

Mozdonyfüstszagú pókhálósgomba raj


Legyél te is cserkész!

Csapatunk toborzónapot hirdet! Részleteket az alábbi dokumentumban találnak:

Fontosabb tudnivalók kiemelve:

További érdeklődés:
Ferenc Ákos e-mail: ferenc.akos@cserkesz.hu
Sima Zselyke e-mail: sima.zselyke@cserkesz.hu 

Toborzás_802.docx